Om FunSocks och Sjaak

Hej! Du känner mig från marknaden och har kanske redan köpt mina strumpor och boxershorts. Som ni vet har jag strumpor från baby till dam och herr. För oss är kvaliteten alltid det viktigaste, men priset måste vara bra för dig och att du köper av oss igen.

Historia

Allt började på marknaden i Holland 1978. Jag (Sjaak) har arbetat som egen företagare i Holland och flyttade sedan till Sverige. Sedan dess har jag varit ute på marknader runt om i Sverige och sålt strumpor och underkläder till Svenska folket. FunSocks gör sitt bästa för att du som köpande kund ska bli nöjd. Vårt mål är att förse dig med de bästa strumporna och underkläderna.

Design

FunSocks – V Basic designar egna motivstrumpor och märket är ett eget registrerat varumärke. Vi vill att alla ska kunna använda våra strumpor och underkläder. Utöver detta har vi ett urval av tights, ankelstrumpor och knästrumpor som främst riktar sig till kvinnor. FunSocks säljer även färgglada kalsonger, trosor och bh.

Kvalitet

Vi jobbar med kundnöjdhet och vill ge våra besökare en enkel, rolig och givande upplevelse av våra produkter och vår e-butik. På FunSocks V Basic är vi väldigt noga med våra kollektioner och använder bara de bästa materialen och den finaste designen. För FunSocks V Basic rekommenderar vi maskintvätt i 60 °C. Alla strumpor bör också vrängas innan tvätt. Undvik att bleka eller stryka våra sockor för bästa resultat. Även om våra strumpor är av hög kvalitet och mycket slitstarka så kommer det hålla längre om de inte torktumlas.

Tillverkning

FunSocks samarbetar med många leverantörer i flera länder. Våra strumpor tillverkas bland annat i Turkiet, Italien, Portugal och Kina. Alla underkläder tillverkas i Kina.