Köp- och leveransvillkor

Betalningsalternativ

Det finns flera olika alternativ att betala genom här på FunSocks. Vi accepterar Visa och MasterCard via PayPal, Swish samt manuell banköverföring. Den totala kostnaden (din order + frakt) kommer dras från ditt konto när beställningen är klar och godkänd.

Leveranstider

Leveranstiden är inom 1-3 arbetsdagar. Vi skickar alla våra ordrar från måndag till torsdag. Leveranstiden kan variera men vi strävar alltid efter att du ska få din beställning så snabbt som möjligt.

Returpolicy

Du kan returnera din beställning inom 14 dagar efter det att beställningen har levererats till leveransplatsen. Vi tar ut en avgift som kommer att dras av från återbetalningen. Produkten måste vara i ursprungligt skick. Produkten får inte ha använts, tvättats eller på något sätt ändrats. Vi förbehåller oss rätten att neka eventuella returer som inte godkänns i vår kvalitetskontroll.

Varor undantagna från rätten till retur

Vissa varor är undantagna från rätten till retur då de klassas som intimprodukter. Dessa varor är:

  • BH’ar
  • Kalsonger
  • Trosor

Återbetalning

En returavgift tillkommer på samtliga returer och dras av från din återbetalning. Även om du skickar tillbaka flera beställningar i ett paket så kommer returkostnaden att tas ut för varje enskild beställning. Du får din återbetalning genom samma betalningsmetod som användes vid köptillfället. Det kan ta upp till 14 dagar från det att du har returnerat din vara tills du får din återbetalning.

Om du har gjort ditt köp på faktura via Klarna och ska göra en retur, rekommenderar vi att du går in på Klarnas app eller portal och rapporterar din retur. När du har gjort detta kommer din faktura att pausas i 21 dagar/tills vi har registrerat din retur. När vi har registrerat din retur blir Klarna direkt meddelade och uppdaterar samt skickar ut din nya faktura via mail.

Returavgift

Vi tar ut en returavgift på 89kr per beställning.

Om du har frågor om returnering ska du kontakta oss. Vi finns till hands för att hjälpa dig: info@funsocks.se eller +46 707 125 633.

Byten

Funsocks har inte möjlighet att administrera byte av varor som är köpta på vår webbshop. Skicka in din retur genom att följa instruktionerna ovan. Så snart vi har hanterat din retur får du din återbetalning via samma betalningsmetod som användes för att genomföra köpet. Gör en ny beställning om du önskar en annan storlek eller färg.